Haventheater 10-16 augustus is een feit

Van 10 tot 16 Augustus sluit Creative Artlabs Almere de laatste zeven avonden van de zomervakantie af met Muziek,Theater, Dans, Film, Comedy en Spoken word. Deze eerste editie van Haven Theater vindt plaats op het buitenpodium van CAA in het oude politieburo (Bivak 1) in Almere Haven. Je kan dit Havens Podium live (corona-proof) meemaken. De toegang is gratis!. Let wel, reserveren is verplicht en er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen, niet getreurd, alles is ook vanaf de bank te beleven via de CAA streaming platformen.

“We hebben het idee opgevat om  een zomerpodium neer te zetten met een programmering die aansluit bij het karakter van Haven. We brengen een gevarieerd programma van Almeers beginnend – en gevorderd talent op één podium bij elkaar en noemen het: Haven Theater”.  Aldus initiatiefnemers Jeroen van der Meulen en Leo van Heijningen.

Een week lang genieten waarbij je elke keer iets nieuws kan verwachten. Dit loopt uiteen van Singer Songwriter avond, theater tot comedy avond, poëzie, Film en avonden waarin al deze belevenissen elkaar afwisselen. Georganiseerd door- en met jonge talenten en ervaren makers. Zowel voor als achter de schermen geeft Creative Artlabs Almere jongeren met passie voor kunst en cultuur de ruimte en een springplank om te kunnen (door)groeien

Haventheater 10-16 augustus is een feit
Schuiven naar boven